Freeride. Video's - 4 maart 2020   20:10 LIGHT van Shredbots is écht een must om te bekijken en dit is waarom

Door:

Vijftien minuten lang aan dikke bangers uit de backcountry terwijl er bijna geen woord gezegd wordt. Shredbots heeft met LIGHT een moeilijk dikke film online geknald die je écht gezien moet hebben.

Dus je hebt de komende kwartier a twintig minuten wat te doen en dat is ná de tekst die ondergetekende voor je neer heeft gezet.

Anders zijn we hier een beetje bezig met woorden neerzetten die je toch niet leest en dat zou een beetje jammer zijn. Het is overigens wel echt serieus dat Shredbots een moeilijk dikke film online heeft geknald want LIGHT zorgt er voor dat alle zintuigen op scherp staan. “Here is a little something different that we’ve been working on”, meldt Shredbots zelf en daarmee bedoelen ze dat je vooral weinig overbodige b-roll en veel slowmotion voor je neus krijgt terwijl de crew naar Hokkaido, Tahoe, Whistler en Baldface is afgereisd.

Tussen de bomen door, heerlijke followcams, met sneeuwscooters op jacht naar nog meer leipe runs en nog meer leipe plekken om een massive schans te bouwen… Yep, de crew heeft zich weer uitgeleefd en dat is te zien! Het atletenveld is ook iets waar we gewoon met onze kop niet bij kunnen, want waar je vooral Torstein Horgmo, Werni Stock & Iikka Backstrom voorbij zien komen, zo zijn het ook Mons Roisland, Sebbe de Buck, Danny Davis, Jamie Anderson en Mikey Ciccarelli die van de partij zijn!

Het duurt overigens gewoon dik tien minuten voordat er voor het eerst gesproken wordt en meteen zijn het toch wel wijze woorden. Dat sluit ook meteen het Japan segment af waar we onder andere Sebbe de Buck voorbij zien komen, waarna er in de helikopter gestapt wordt. Daar worden meerdere sessies afgewerkt en mamma mia, wat een unit van een schans hebben ze gebouwd! Beelden hiervan vanaf twaalf minuut vijfenveertig en dan hebben we het nog niet gehad over dat bizarre drone shot. Die one take, waarbij ze bij een huis naar binnen vliegen, een rondje van de zaak maken en weer naar buiten vliegen terwijl er in totaal vijftien tot twintig man klaar staan om iets te doen.

Poh, ga er maar aanstaan. Na een kwartier gaat de film over in een andere setting en wordt er bijvoorbeeld vuurwerk aan de drone vastgemaakt, maar blijft er één ding nog altijd gebeuren. Want de beelden en de tricks? Die blijven on point waardoor LIGHT van Shredbots een must is om gezien te hebben.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride