Video's - 2 maart 2019   9:14 Lindsey Vonn deelt 10 geheimen tijdens Chairlift Confessional

Door:

Altijd al eens afgevraagd of Lindsey Vonn wel eens over d’r eigen skipak heeft geplast? Het antwoord krijg je na de klik!

Is je antwoord op de vraag uit de intro ‘nee’? Nou, we gaan eerlijk met je zijn: wij ook niet. Maar! Je krijgt het wel te weten wanneer je hieronder aan de video begint. Lindsey Vonn is namelijk aan de tand gevoeld tijdens een ritje in de stoeltjeslift en passen op een vraag…

…Dat hebben we liever niet. Dat wisten ze daar aan de andere kant van de camera ook en daarom wordt elke vraag gewoon gesteld en ja, de ene vraag is wat duidelijker en dergelijke beantwoord, maar dat mag de pret allemaal niet drukken.

We vinden het leuk dat er weer eens andere vragen gesteld worden aan de Amerikaanse skister dan ‘hoe was je run’, ‘ben je blij dat je hebt gewonnen’, ‘heb je al een nieuwe vriend’ of ‘wanneer ga je weer eens met je billen bloot’. Dat zijn namelijk een beetje de standaard vragen die bij ons op zouden komen wanneer we Lindsey Vonn zouden mogen interviewen, maar de vragen die je hieronder tegen gaat komen zijn van een ander kaliber.

Waaronder dus een vraag over een beschamend moment, waarna Lindsey Vonn meldt dat het wel eens fout is gegaan bij het plassen. Het hele verhaal kan je hieronder gaan zien, net zoals de rest van de vragen die ze moet beantwoorden. Zoals wat ze zou eten als laatste avondmaal. Je weet wel, als ze voor de doodstraf op moet.

Dat soort dingen komen dus aan bod, waardoor je ‘m gewoon even aan moet slingeren. En laten we trouwens even wel wezen, want je bent nu al zover gekomen… Ga je ‘m nu echt niet meer kijken? Dat dachten wij ook. Heb je overigens de top momenten van haar gezien? Dat is ook wel een must hoor!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's