Video's - 15 mei 2016   10:24 Lindsey Vonn gaat uit zeilen met het Oracle Team USA

Door:

Een introductie heeft de Amerikaanse Lindsey Vonn natuurlijk niet meer nodig, maar we wisten niet dat ze ook nog eens talent had om op zo’n unit van een catamaran te overleven. Tja, je moet toch iets met je tijd wanneer de wedstrijden afgelopen zijn en de sneeuw aardig weggesmolten is. Dat blijkt nog maar eens en uiteraard hebben we na de klik de bewegende beelden voor je klaargezet!

De alpine kampioene heeft het seizoen er op zitten en wanneer je uitgenodigd wordt door de skipper van de catamaran dan wil je het wel eens even overwegen om mee te crossen over het water! Oh en trouwens: de skipper is de kapitein, baas, chef van de boot, aldus Wikipedia. Wij hebben namelijk ook geen verstand van watertermen.

Nee, geef ons de winterse termen maar! Maar goed, die komen niet in dit verhaal voor. Anyway, Jimmy Spithill, dus de skipper, leek het wel leuk om Lindsey Vonn eens aan boord te hebben van zijn AC45 catamaran en dat bleek een schot in de roos te zijn! De alpine kampioene, die ook erg goed is in blessures en naakt op de foto gaan, was helemaal enthousiast: “Als ik er op ga, dan wil ik meedoen en niet alleen maar zitten en niets doen,” aldus de allerbeste alpine skiester ter wereld en dat kunnen we best begrijpen! Toekijken is voor mietjes, aanpakken moet je!

Het team was bezig met z’n laatste training voor de Louis Vuitton America’s Cup World Series 2016 (ja das een hele mond vol en eens wat anders dan LAAX Open) en daar was nog wel even plek voor de hoogblonde atlete en die werd dus met beide handen aangepakt. Het is overigens geen wonder dat er plek was voor Lindsey Vonn, als wij skipper waren hadden we gewoon iemand overboord gemieterd zodat we gezellig naast Lindsey konden zitten!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's