Video's - 20 januari 2023   12:38 Lindsey Vonn pakt ‘world first’ door de legendarische Streif in de nacht af te dalen

Door:

De Streif überhaupt zonder problemen afdalen is al een uitdaging, laat staan in de nacht. Toch heeft Lindsey Vonn het gedaan met een world first als resultaat!

Wat moet het toch heerlijk zijn om Red Bull als sponsor te hebben. Red Bull is echt zo’n bedrijf waarbij alle ideeën die tijdens de vrijdag middag borrels zijn geopperd, hoe gek of bizar ook, ook daadwerkelijk op maandag gaat bekijken of het zou kunnen. Iemand wilt met 300 km/h door een gaatje heen vliegen? Gaan we regelen. Seb Toots wilt een complete run doen met daarin tweeëntwintig unieke obstakels? No problemo amigo. Lindsey Vonn leek het wel leuk om in de nacht van de Streif af te knallen? Say no more Lindsey.

Het is ook wel echt bruut om te zien dat werkelijk aan alles is gedacht voor zo’n world first. De paaltjes zijn verlicht, er vliegen meerdere drones mee om Lindsey Vonn te kunnen filmen, overal hangen lampen… Niets werd aan het toeval overgelaten, waarna het aan mevrouw Vonn was om de skischoenen weer eens aan te trekken. Want Lindsey Vonn mag dan al even gepensioneerd zijn van het wedstrijd skiën, dit lukt haar nog meer dan aardig.

En met ‘meer dan aardig’ bedoelen we dat ze naar beneden is gekomen als een ontzettende baas. Zelf was ze dan ook in alle staten toen het was gelukt. “Ik heb het gedaan! Ik heb de meest lastige downhill afdaling, de Streif, geskied… IN DE NACHT!” Aldus een trotse Vonn op Instagram. “Ik heb altijd al eens met de mannen willen skiën maar ik was eerlijk gezegd niet zeker of ik het zou kunnen. Dit was dan ook een van de meest gave en gevaarlijke projecten uit m’n leven, maar tegelijkertijd ook de meest waardevolle.”

Check de run van Lindsey Vonn hieronder, waarschijnlijk gaan we over een paar dagen nog wel wat behind the scenes te zien krijgen so stay tuned!

Fotocredit: Red Bull

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's