Video's - 8 november 2017   19:43 Lindsey Vonn te gast bij Jimmy Fallon’s The Tonight Show

Door:

Aan aandacht voor atleten die richting de Olympische Spelen gaan geen gebrek en ook Lindsey Vonn merkt dat. Zij zat namelijk bij Jimmy Fallon op de bank tijdens de welbekende Tonight Show en daar kwam het een en ander over de Olympische Spelen naar voren. Als je denkt “is dat het?” kunnen we je gerust stellen want Jimmy Fallon kletst over onderwerpen als geen ander en hij had nog geen fanboy pakje van het USA team en daar moest verandering in aangebracht worden!

Althans, dat vond Lindsey Vonn. Voor ons was het leuker geweest wanneer ze Lindsey Vonn gingen aankleden, maar hey! We laten onze mening bij deze even in het midden. Oh wait, te laat. Nouja, Jimmy Fallon had in ieder geval even tijd voor de Amerikaanse skister en daar werden uiteraard meerdere onderwerpen aangesneden.

Nu hadden we graag gezien dat Jimmy Fallon ook nog even de kans aangreep om haar vragen te stellen over haar relatiestatus, ook al is dit luchtige gesprek over de Olympische Spelen ook wel iets leuks om naar te kijken. Jimmy Fallon gaat het gesprek op een lekkere laagdrempelige manier aan waardoor het binnen no-time een leuk gesprek is geworden.

Dit ging uiteraard over haar prestaties en wat nu haar doel is met de Olympische Spelen. Dat laatste was uiteraard een inkoppertje, want iedereen wilt met een gouden plak richting huis gaan vanaf de Olympische Spelen, ook al werkt het volgens Jimmy Fallon niet altijd zo. Hoe dat allemaal gaat zie je hieronder, net zoals hoe de host van The Tonight Show in een onesie van Team USA wordt gehesen terwijl hij nog een pak aanheeft.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's