Video's - 3 januari 2022   12:06 LINE showt het jaar 2021 in één leipe mixtape teamedit

Door:

LINE heeft het hele jaar 2021 in één edit gedraaid en tegelijkertijd ook nog eens het hele team erbij betrokken, waardoor er meer dan een half uur op je staat te wachten. Wat wil je nog meer?

We gaan nog een keertje terug naar het jaar 2021, waar het team van LINE Skis druk bezig is geweest om de nodige kaakdroppers te regelen. En wat ons betreft… Is dat zeker gelukt! Maar goed, als je kijkt naar de groep die LINE Skis onder hun voeten heeft zitten dan was het ook wel een beetje wachten op bruut beeldmateriaal.

Dat laatste zeggen we nu heel rationeel, maar we weten allemaal dat ‘mensen ski’s onderbinden’ niet perse resulteert in een edit zoals hieronder. Verre van trouwens. LINE heeft gewoon een heel fijn team die het merk een warm hart toedraagt én er ook nog eens iets bijzonders mee kan doen. We wilden je overigens nu gaan vertellen hoe de hele crew eruit ziet in de mixtape teamedit, ook al komen we daar nu even op terug.

Want eeeh, waarschijnlijk heeft LINE Skis alle atleten in deze mixtape 2021 gepropt. Je kunt je dus op gaan maken voor beelden van uiteraard Tom Wallisch, maar ook Leo Taillefer, LJ Strenio, Will Wesson en… Wait, nu gaan we toch weer die kant op. Je moet het gewoon gaan bekijken en dan kom je erachter dat het team bomvol talent zit. Plus, sommige jongens zijn minder bekend dan andere, waardoor je vanalles gaat zien inclusief alle nieuwelingen!

Al met al dus genoeg te bekijken waardoor we weer overbodig worden qua tekst dus bij deze stoppen we er weer mee.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's