Freestyle. Video's - 5 juli 2019   18:25 LINE Skis crew gaat waterskiën op de Matterhorn

Door:

Waterskiën in de zomer is niet zo bijzonder, maar wel wanneer het op bijna vier duizend meter hoogte is!

En je ski’s aan hebt natuurlijk. Want dat betekent meteen ook dat je, naast de dikke content, ook meteen natte poten krijgt. En dat kan op drie a vier duizend meter hoogte alsnog wel koud zijn. Maar goed, alles voor het shot, right? Een beetje dedication en let’s face it: in het begin voelt het toch alsof je gaat afkoelen en dat het wel losloopt.

Plus. Zeggen dat we dit nooit zouden willen doen is echt een regelrechte leugen. Want het lijkt ons rete leuk om dit te doen. We zouden het in ieder geval zeker gaan proberen en dat natte pak nemen we dan maar voor lief. Gewoon gas op die plaat en laat die camera maar draaien! Je weet wel, voor eh…

De blooperedit.

Want verder dan dat gaan we het waarschijnlijk niet schoppen als we met de crew van LINE op pad gaan. En met de crew bedoelen we overigens tergend veel skiërs die zich hebben gewaagd aan het waterballet op de Matterhorn in het Zwitserse Zermatt.

De video van hieronder is overigens onderdeel van een langere film die LINE Skis heeft gemaakt en online heeft gegooid. Ergens afgelopen december. Die gaat over de Zermatt Glacier Days en duurt twintig minuten, dus dat is wel even langer gluren dan de bijna twee minuten waar we mee starten. Maar hey, wanneer je die wilt zien heb je geluk want die hebben we hieronder ook maar gewoon neergezet. In het kader van ‘alles op één plek terugvinden’ en dergelijke.

Gehele film:

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle