Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

LINE Traveling Circus
LINE Traveling Circus: Seizoen 10 Episode 4

Gepost op

Het mooie, witte Noorwegen is bij deze achter ons gelaten want LINE Traveling Circus zit dit keer in Salt Lake City! Ook daar was moeder natuur aan het strooien geweest met enorm veel sneeuw en dus konden ze niets anders dan de ski’s onder binden en geniale setups bouwen. Dit laatste bezorgde aflevering vier van LINE Traveling Circus weer een hoop mooie shots want ze wisten er wel weer een heleboel gave combinaties uit te persen!

Wil je eerst de vorige afleveringen van LINE Traveling Circus zien voordat je je aan deze aflevering waagt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt er weer tegenaan!

Om maar meteen even, voordat we verder gaan met deze tekst, alles kraakhelder te krijgen: Want jij vraagt je waarschijnlijk af waar in vredesnaam aflevering drie is gebleven, maar Line Traveling Circus was even anders aan het tellen gegaan. Zij rekende de tweede aflevering uit het tweeluik van Nordic Skiing namelijk als een derde aflevering. Dus! Ja, dat liep even wat anders dan dat wij dachten, maar goed. Krijgen we daar stress van? Dacht het niet!

Zo, is dat ook weer uit de wereld, dan kunnen we door met de nieuwe aflevering van LINE Traveling Circus waar er werkelijk waar heel wat mooie combinaties op je staan te wachten. Net zoals het geklets van LJ Strenio die even wil gaan bepalen hoeveel kracht er nou eigenlijk op z’n lichaam komt wanneer hij in de sneeuw landt.

Ja dat is wel een mooi verhaal, net zoals dat avontuur dat ze ‘even’ dachten om de sneeuwkettingen om te gaan doen. Want dat eh… Blijkt niet zomaar even gedaan te zijn bij de LINE Traveling Circus bus. Gelukkig was het uiteindelijk wel allemaal gelukt en konden ze door, waarna Will, Andy, LJ en Khai de skiër Dale Talkington en wat locals uit Mt. Hood tegen kwamen. Die waren wel in voor een mooie sessie en dus werd daar gehoor aan gegeven! Dit is natuurlijk pas het begin van de twaalf minuten durende video, dus bekijk ‘m snel!

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer