Video's - 30 december 2018   16:18 LINE Traveling Circus: Seizoen 11 Episode 3

Door:

Het seizoen is gestart en ze zijn bij LINE Traveling Circus weer erg creatief geweest!

Wil je eerst de vorige afleveringen van LINE Traveling Circus zien voordat je je aan deze aflevering waagt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt er weer tegenaan!

Aaah, het begin van het seizoen. Altijd een mooi en tegelijkertijd pijnlijk moment. Want dit is ook meteen de tijd dat je er achter komt dat je de zomer ervoor toch beter wél wat aan je conditie had kunnen doen. Je benen zijn niet meer wat het de vorige winter is geweest en ook wanneer je je spullen bij elkaar gaat zoeken merk je dat het een en ander verdwenen is.

‘Had ik m’n handschoenen nou wel of niet bij de rest neergelegd?’ of ‘waar de @$(*@^ zijn m’n sokken?!’ zijn geen rare teksten hoor, dat hebben we allemaal wel eens. Zo ook de heren van LINE Traveling Circus, die overigens wel grotere problemen hebben dan het wel of niet vinden van hun sokken.

Zij zochten namelijk spots op, maar die bleken nog niet helemaal vol te liggen met sneeuw. Dus, wat doe je dan? Juist, dan word je creatief! LINE Traveling Circus heeft deze aflevering weer erg te maken met plekken waar naast de sneeuw ook niet bijzonder veel aanwezig is en toch weten ze weer iets te bouwen waardoor de nodige tricks geland kunnen gaan worden. Check dus maar snel hoe het team van LINE Traveling Circus de seizoensopening heeft beleefd!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's