Video's - 14 februari 2019   11:09 LINE Traveling Circus: Seizoen 11 Episode 4

Door:

We hebben er dik een maand op moeten wachten, maar de nieuwe LINE Traveling Circus is het helemaal waard!

Wil je eerst de vorige afleveringen van LINE Traveling Circus zien voordat je je aan deze aflevering waagt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt er weer tegenaan!

LINE Traveling Circus is er weer en dat is meer dan fijn te noemen! En deze aflevering duurt gewoon weer een kwartier, iets wat we altijd wel lekker vinden aan dit soort webseries. Want dat is natuurlijk ook wel weer de andere kant van het verhaal he. We zitten namelijk wel een tijd te vloeken dat we elke keer zo lang moeten wachten op de nieuwe afleveringen, maar als ze er zijn…

…Dan zijn ze en niet binnen een paar minuten afgelopen en ze zijn gewoon erg chill om naar te kijken. De vorige keer zeiden we al dat ze creatief waren geworden, ook al wordt dat nog maar eens overtroffen in de edit van hieronder. En dat zo’n edit van LINE Traveling Circus niet even een, twee, drie in elkaar geflanst is komt ook naar voren!

Een ritje naar het ziekenhuis was namelijk een must nadat er iets aardig fout ging en dat resulteerde in een aantal dingen. Uiteraard als eerste: geniaal beeldmateriaal! Én het heeft er voor gezorgd dat ze de naam van hun nieuwe aflevering hadden: Pain In The Butt.

Verder zeggen we er niets over en moet je maar gewoon even kijken, ook al zegt pain in the butt ook wel een hoop. Hoe dan ook, kijken moet je ‘m zeker dus snel even doen!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's