Video's - 27 december 2016   16:11 LINE Traveling Circus: Seizoen 9 Episode 2

Door:

De hunt voor een witte oktober maand is bij deze gestart voor de crew van LINE Traveling Circus en zonder twijfel werd dat weer een mooi avontuur, maar waarom loopt Andy met een bijzondere hoed op z’n hoofd rond?!

Wil je eerst de vorige afleveringen van LINE Traveling Circus zien voordat je je aan deze aflevering waagt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt er weer tegenaan!

Want zonder avontuur geen mooie afleveringen van LINE Traveling Circus natuurlijk. En ook al weten wij al lang en breed hoe oktober is verlopen in de BeNeLux, die tekst gaat natuurlijk niet op voor Amerika. Niet dat we het ene met het andere kunnen vergelijken, maar eh… Toch.

De crew is in ieder geval op jacht geweest naar wat rails en tegelijkertijd werd er met man en macht gekeken naar plekken waar er ook maar een beetje sneeuw zou liggen. Gelukkig voor de crew én voor ons fans werd die sneeuw gevonden, maar dat ging uiteraard niet zonder slag of stoot.

Achja, als je maar lang genoeg zoekt kom je vanzelf een keer sneeuw tegen. Right? Dat bleek ook het geval te zijn, ook al werd er van te voren wel eerst even stil gestaan bij die hoed die je hierboven kunt zien. Hoe dat verder allemaal in z’n werk gaat kan LINE Traveling Circus trouwens zelf veel beter laten zien. We kunnen je wel vertellen dat we weer met plezier naar aflevering twee hebben gekeken en dat kwam mede omdat de hoeveelheid random shots weer aardig aanwezig waren. Dat en de creativiteit die ze ook weer de vrije loop lieten gaan! Er komt namelijk vanalles voorbij waarbij je in eerste instantie denkt dat het nooit kan gaan werken, maar uiteindelijk wel gewoon op z’n pootjes terecht komt. Dit en meer dus na de klik!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's