Video's - 21 maart 2016   17:52 Live: Freeride World Tour 2016 in Haines, Alaska

Door:

Een van de grootste FWT stops van het seizoen gaat zo van start! Het deelnemersveld is uitgedund tot alleen de allerbeste freeriders en ze mogen zo hun kunsten gaan bewijzen in de massive backcountry van Alaska. Check de livestream! Update

De wedstrijd is al een paar dagen uitgesteld vanwege het weer rondom Haines, maar vandaag is het eindelijk zo ver. Dit is een van de grootste wedstrijden van het seizoen, alleen X-Treme Verbier is nóg extremer te noemen! De bergen in Alaska zijn sowieso massive en er ligt een gigantische lading sneeuw op, dus spektakel is gegarandeerd. Om 18.00 uur gaat de stream van start:

Update #1

Er zijn wat technische problemen met de stream van de FWT. Hoe lang het nog gaat duren weten wij ook niet, hopelijk hebben we snel beeld!

Update #2

De FWT organisatie heeft bekend gemaakt dat ze de technische problemen niet gefixt krijgen en dat we vandaag dus ook geen livestream meer hoeven te verwachten. De camera’s draaien nog wel door in Haines, dus hopelijk kunnen we de competitie straks wel terugkijken.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's