Video's - 9 februari 2017   10:55 Live: Freeride World Tour 2017 #1: Andorra, Vallnord-Arcalis

Door:

Eigenlijk is dit de tweede wedstrijd van het seizoen, maar tegelijkertijd toch ook weer de eerste. En dat terwijl de tweede wedstrijd, ook wel de eerste wedstrijd, nog verreden moet worden en ook in Andorra plaats gaat vinden! Snap jij het nog? Anyway, het is zo meteen gewoon tijd voor een unit van een wedstrijd. Voor de eerste keer in het 2017 seizoen gaan de Freeride World Tour deelnemers naar beneden en uiteraard hebben we weer een livestream voor je klaar!

De oorspronkelijke eerste wedstrijd zou plaats vinden in Chamonix, maar dat is niet gelukt waardoor ze ‘m moesten verzetten. Het hele circus is daarom aangekomen in Andorra voor wat eigenlijk de tweede wedstrijd zou moeten zijn! Die wedstrijd van Chamonix gaat gewoon ingehaald worden, over een paar dagen zal Andorra ook de thuisbasis van die wedstrijd gaan worden. Zometeen gaat het allemaal van start in Vallnord-Arcalis volgens het volgende startschema:

11.00 uur: Ski Mannen
12.20 uur: Ski Vrouwen
12.55 uur: Snowboard Mannen
13.30 uur: Snowboard Vrouwen

Het is een freeride competitie dus het kan maar zo zijn dat ze de wedstrijd (deels) uitstellen naar een later tijdstip, maar laten we er maar vanuit gaan dat dit schema gewoon klopt!

Update 1: We hebben de eerste update alweer te pakken. Ski Mannen start rond 11.15 uur.

Update 2: De Freeride World Tour meldt dat ze wegens technische problemen starten om 11.45 uur.

Update 3: Nieuw tijdschema:

12.00 uur: Ski Mannen
13.20 uur: Ski Vrouwen
13.55 uur: Snowboard Mannen
14.30 uur: Snowboard Vrouwen

En nu hopen dat dit het daadwerkelijke schema wordt!

Update 4: Nope, 12.10 uur.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's