Video's - 8 januari 2016   17:28 Live: Red Bull Frozen Rush 2016

Door:

Heb je niks te doen vanavond? Mooi! Red Bull Frozen Rush gaat zo van start en wat is nu lekkerder dan je weekend beginnen met het kijken naar 900PK+ trucks die door de sneeuw heen jagen? Check hier de livestream! 

Als het op auto’s aankomt dan gelden in Amerika maar een paar regels: zo groot mogelijk, zo breed mogelijk en zoveel mogelijk power. In het geval van Red Bull Frozen Rush hebben ze dat goed begrepen want dit zijn massive custom made pickup trucks die stuk voor stuk meer dan 900PK uit hun motor kunnen persen! Normaal gesproken racen deze beesten door het zand en gaan ze door het leven als zogenaamde Trophy Trucks.

Een Trophy Truck bestaat uit een simpel buizenframe met wat plastic panelen eroverheen zodat het op een normale auto lijkt, maar eigenlijk heb ze niets met een standaard auto te maken. Ze worden aangedreven met een dikke Amerikaanse V8 met uiteraard veel te veel power en dus glijden ze alle kanten op!

Één keer per jaar worden deze Trophy Trucks uit het zand getrokken en komen ze in de sneeuw te staan voor Red Bull Frozen Rush. In het Sunday River Ski Resort hebben ze een parcours neergelegd waar de trucks straks vol gas tegen elkaar gaan racen. Uiteindelijk kan er maar één met de overwinning naar huis. Check hieronder de livestream van Red Bull Frozen Rush 2016:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's