Freeride. Video's - 17 februari 2022   13:43 Logan Pehota crost met jet boats en sneeuwscooters door besneeuwde achtertuin in Red Bull Backyards

Door:

Poeeeh, die Logan Pehota woont op een heerlijk plekkie met zo’n achtertuin. Want heel diepe poedersneeuw rijden met je sneeuwscooter nadat je in een zelfgebouwde jet boat hebt gevaren en dat allemaal in één dag?!

Dan heb je gewoon een heerlijk plekkie als achtertuin. Tja, we kunnen het niet anders brengen dan dat.

Kijk, het is natuurlijk niet écht de achtertuin van Logan Pehota, maar gewoon z’n thuisresort. Maar dat gedeelte van de jet boat is wel waar want die ligt gewoon gezellig te wachten totdat ze de rivier opgaan. Die dan weer op zijn beurt aan de tuin grenst van de familie Pehota. En dat van de sneeuwscooters is ook waar. Eh, half. De sneeuwscooters staan namelijk in de garage?!

Nee øke, fair enough, maar daarvoor geldt dus dat het z’n thuisresort is genaamd Pemberton waardoor Logan Pehota ‘m kent zoals z’n eigen achtertuin. Dus Red Bull leek het wel leuk om daar even een item over te maken en daar zijn wij ook weer blij om aangezien het er voor heeft gezorgd dat we Pehota op z’n sneeuwscooter vol gas de diepe sneeuw in zien duiken.

En dus die jet boat gebruikt zien worden! Ondertussen worden de ski’s, want daar kennen we ‘m van natuurlijk, ook nog even uit de kast gehaald en in de achterbak gejankt aangezien ook die meters moeten maken. Al met al weten we een paar dingen zeker na het zien van deze video. Een daarvan is dat we ooit naar Pemberton in Canada moeten en de tweede is dat onze achtertuin echt gewoon ronduit zielig te noemen is.

Als we dat vergelijken met die van Logan Pehota dan he.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride