Video's - 4 november 2019   16:40 Loïc Isliker neemt je in z’n fijne seizoensedit mee langs z’n gaafste runs

Door:

Aan talent geen gebrek bij Loïc Isliker en dat wordt nog maar eens duidelijk in deze seizoensedit waar we met ‘m gaan poeder happen & waar we dikke lijnen gaan rijden in Alaska & Verbier!

Of naja, Loïc Isliker doet al het werk en wij zitten veilig op onze stoel achter ons bureau te vertellen hoe dik we dat vinden. Ja, dat dekt de lading wat beter. Hoe dan ook, het seizoen van Loïc Isliker was er eentje waar hij naar alle waarschijnlijkheid met vreugde op terug zal kijken, want als we even mogen opsommen wat hij allemaal heeft uitgespookt…

…Dan word ook jij enthousiast. Nee zonder grappen, Loïc is namelijk meerdere keren in het Zwitserse Verbier geweest om z’n ski’s de sporen te geven en uiteraard mag het hele avontuur met Paul de Groot & Sebastiaan Vreeken naar Alaska niet vergeten worden.

HA! Alsof dat überhaupt mogelijk is, want man, man, man… Wat blijft dat een prachtig verhaal zeg. Dapter is het resultaat van die helse trip en we zitten in spanning de dagen af te tellen dat het hele feest eindelijk een keer helemaal online te zien is.

Wanneer dat moment is weten we niet, maar om je toch een beetje tegemoet te komen heeft Loïc een paar beelden uit Haines, Alaska in z’n seizoensedit verwerkt. Daarnaast zien we ook nog eens wat shots uit Kappl voorbij komen, waar de door o.a. Black Crows & First Energy Gum gesponsorde atleet uiteindelijk gekroond werd als dé Nederlands Kampioen Freeride 2019.

In de twee en een halve minuut, die de talentvolle Loïc Isliker laat zien, word je dus meegenomen langs z’n hele seizoen en die zat vol met heerlijke shots uit Haines en Verbier. Check ‘m dus snel!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's