Video's - 2 november 2017   20:05 ‘Loose’ van Postland Theory is nu volledig én GRATIS te bekijken!

Door:

Het wachten is voorbij aangezien Postland Theory z’n nieuwste film het internet op heeft geslingerd! Yes dat is zeker goed nieuws, dus pak maar de popcorn erbij en ga er maar eens goed voor zitten want voor de aankomende twintig minuten zal ‘Loose’ van je scherm af gaan spatten!

Vanochtend schreven we er al over en nu kan je ‘m zelf ook nog eens gaan bekijken. Het project van Postland Theory heeft namelijk het licht gezien en alsof dat nog niet genoeg reden tot feesten is blijken ze ook nog eens meerdere prijzen ermee in de wacht gesleept te hebben. Dit alles gebeurde tijdens de iF3 Movie Awards in Montreal en we zeiden het toen al en doen het nu nog eens: gefeliciteerd!

Want hoe vet is het wanneer een snowboard film van Nederlandse makelaardij gewoon even meerdere prijzen in ontvangst mag nemen? Inderdaad, dat is al grandioos te noemen, laat staan dat het tijdens de iF3 Movie Awards in Montreal gebeurt. Een mooie bevestiging is het zeker en als we naar de beelden kijken dan snappen we ook zonder twijfel waarom ze meermaals naar voren zijn geroepen.

Daarnaast zijn het de atleten Simon hovlind, Jesse Augustinus, WIll Smith, Artem Smolin en Cees Wille die compleet uit hun stekker zijn gegaan wat betreft de tricks en mede door de unieke locatie hebben ze het voor elkaar gekregen om bizarre shots te maken. Uiteindelijk heeft Postland Theory er nog iets specialers van weten te maken dan dat de trip waarschijnlijk al was, dus de tip van de avond die we je nog gaan geven is het volgende: ga naar de website van Postland Theory, klik daarvoor hierrrr, en download de film via wetransfer. Het is gratisch en dan kan je ‘m op repeat zetten, want dat is wat je dalijk gaat willen!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's