Video's - 7 mei 2019   17:14 Lord Hans de G, de G500 4×4 van Jon Olsson, heeft een dak gekregen!

Door:

Lord Hans de G is back! Na geruime tijd, waarin de Mercedes schitterde van afwezigheid, heeft Jon Olsson ‘m nu terug en wel bruter dan ooit!

Of, meer safari dan ooit? Hoe dan ook, Jon Olsson komt niet meer zo heel vaak bij ons voorbij en dat komt mede door het feit dat hij andere dingen dan wintersport doet. Ieder z’n meug zullen we maar zeggen, maar wanneer de Zweed met een nieuwe car op de proppen komt… Dan staan we paraat hoor!

En hoe, want wat Jon Olsson samen met DTMobility nou toch weer van Lord Hans de G heeft gemaakt is echt bizar te noemen. Sure, het was al bekend dat hij de zaag in de G had gezet, maar het werd tijd voor een aanpassing. Want zeg nou zelf… Het was ook wel nodig, aangezien een auto zonder dak? Dat is zelfs in Monaco en Marbella een iets te enthousiaste keuze. Right?

Kijk als je het in Nederland doet weet je zeker dat hij na een week blank staat met een meter water erin en vanuit dat standpunt is Marbella nog wel de goede plek. Maar helemaal geen dak? Dat is toch iets teveel van het goede en dat snapte de voormalig Zweedse freestyle skiër ook wel. Daarom stuurde hij ‘m weer naar DTMobility in Tilburg waar wederom het onmogelijke mogelijk werd gemaakt.

Andere uitlaat, het interieur van de A45 AMG, 850 pk, nieuw dak… Uiteindelijk is het een ‘we gaan op safari, maar dan wel in een knetter dikke bak’ mix geworden. Ofzoiets?

We kunnen ‘m slecht beschrijven, daarom moet je ‘m zelf maar even bekijken. Lord Hans de G is in ieder geval een 2.0 geworden en na 1.5 jaar werk mag het resultaat er wat ons betreft zeker zijn. Ongezien door de bossen heen banjeren op jacht naar een schim van een Olifant kan je alleen wel op je buik schrijven, maar daar zal deze vroomvroom van Jon Olsson ook wel nooit voor ingezet worden.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's