Video's - 27 december 2016   9:22 Lynsey Dyer heeft haar eerste seizoensedit ooit online gezet en hij is erg fijn

Door:

De seizoensedit’s vliegen je tegenwoordig om de oren en al helemaal nu iedereen een camera of tien op z’n hoofd, schouders, knie of teen gemonteerd heeft, maar al met al blijven we fan van seizoensedits. Zo ook bij de hoogtepunten van Lynsey Dyer die je zeker even wil hebben gezien!

En nee, we zijn niet alleen maar fan van de seizoensedit van Lynsey Dyer omdat we het zo leuk vinden om Lynsey zelf op ons beeld voorbij te zien komen hoor. Of… Nouja, okay. Wellicht een beetje, maar je moet toegeven dat het zeker geen straf is om naar haar eh… Outfit te kijken!

Nee zonder grappen en grollen, Lynsey Dyer kan gewoon skiën als een baas en dat wordt nog maar eens duidelijk wanneer je naar de onderstaande video gaat kijken waarin alle hoogtepunten van haar seizoen in voorkomen. Naar eigen zeggen heeft ze ‘m zelf gemaakt zonder enige fancy camera’s of film bedrijven die er achter zitten en dat was niet zonder reden.

“Ik wil eerlijk zijn over wat het buitenleven voor mij betekent”, aldus Dyer. “Voor mij is het een soort van medicijn en hier ben ik het meest gelukkig. Ik denk dat er met mij nog meer mensen zijn die dat kunnen beamen. Hier voel ik mij op m’n best. Verder heb ik afgelopen jaar een mijn ‘dream line’ geskied en daarvoor was ik zo dankbaar dat ik ‘m graag met iedereen wilde sharen.”

Nou, wij hebben wel meer ‘dream lines’ voorbij zien komen in onderstaand beeldmateriaal, maar oordeel voor jezelf. Wat ons betreft mag Lynsey Dyer dan ook wel wat meer van zulke shots voorbij laten komen en of dat nou in een seizoensedit variant gaat of niet, dat maakt ons dan weer bizar weinig uit.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's