Video's - 23 februari 2023   15:57 Man bouwt Hayabusa motor om naar snelste sneeuwscooter ter wereld

Door:

Aldus de man zelf. Harde cijfers zijn er namelijk niet, maar vermakelijk is het wel. Beelden die je écht even wil zien staan uiteraard na de klik voor je klaar want damn, wat een apparaat!

In de categorie ‘geen idee waarom ze het doen, maar het is wel moeilijk gaaf’ hebben we vandaag dan ook een kerel die van een Hayabusa motor een rete snelle sneeuwscooter heeft gemaakt. Ga er dus maar eens even goed voor zitten want de komende half uur hebben we beelden voor je die je tot dusver bar weinig hebt gezien. Of nog nooit en ga je vandaag iets unieks op je beeldscherm krijgen.

En dat het een unieke situatie is blijkt al gauw genoeg in de video. “The important reason is that I kind of promised my wife that I wouldn’t ever buy one of these, and I just did… So…” Aldus een van de bouwers. Om een paar secondes later een shot te zien dat ze binnen in de garage een burnout aan het doen zijn. Yep, zo’n feest is het. En het mooie is: dan hebben we nog 25 minuten te gaan!

Je gaat dus wel het een en ander aan technische momenten voorbij zien komen, waar je zin in moet hebben. Als je geen zin hebt in al dat technische geneuzel en gewoon beelden wil zien van de Hayabusa sneeuwscooter die door de sneeuw heen knalt dan moet je even naar minuut 20 gaan. Dan wordt namelijk de eerste testrit gemaakt. Benieuwd hoe de Hayabusa motor het er vanaf brengt en wat de heren zelf vinden van hun creatie? Check het na de klik!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's