Video's - 18 januari 2023   11:05 Man brandt hondenhok plat met vuurwerk, bouwt een nieuwe winter XL deluxe editie

Door:

Een hondenhok met vloerverwarming en WiFi, zodat je hond er lekker warmpjes bij zit in de winter. Drew besloot om next level te gaan want happy dog happy life!

Tja, je moet er maar zin in hebben om te maken. Wij hadden gewoon de hond binnen gelaten.

Maar dat is ook meer omdat ondergetekende geen plek heeft om de hond een dag lang buiten te laten spelen. Goed, de hond zou het best een dag in de tuin kunnen volhouden, maar dan is ze volledig verveeld aangezien er niets te beleven valt. Hoe dan ook, Drew was niet voor niets gestart met het bouwen van een vijf sterren hondenhok. “Due to an unfortunate and completely unplanned and unforeseen fireworks accident, my dog Bailey now needs a new house. and since its the coldest time of the year, I decided a heated floor and wifi capabilities to keep her warm on even the coldest Canadian days.”

Right.

Het sarcasme droop er vanaf toen hij het zei. Wellicht komt dat ook omdat Drew zichzelf nogal indekt met tekst, vertellende dat z’n hond niet in de buurt is geweest van vuurwerk en blablablabla. Allemaal dingen die jij en ik gewoon logisch vinden, want wie zet z’n hond nou in de buurt van vuurwerk wat hij aan wil gaan steken? Maar voor Amerikanen is het belangrijk dat je het even meldt. Voordat ze denken dat het normaal is en zij het ook kunnen gaan doen.

Overigens is dit wel een video die doodleuk een half uur duurt, maar het zorgt er tegelijkertijd wel voor dat je echt precies weet hoe Drew deze Stuff heeft Gebuild. Want dat doetie. Drew Builds Stuff. Als je trouwens fan bent van dit soort videos dan raden we aan om Colin Furze op te zoeken op YouTube. Die vent heeft een compleet tunnel systeem onder z’n huis gebouwd waar hij gewoon van z’n tuinhuis naar z’n garage kan lopen. ONDER DE GROND. Colin is overigens ook wel wat meer van het entertainen dan Drew, maar ach. Goed, genoeg daarover, nu eerst kijken naar Drew die een hondenhok met vloerverwarming en WiFi gaat bouwen.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's