Freestyle. Video's - 27 februari 2020   20:24 Marcus Kleveland brengt alvast een bezoek aan X Games Norway 2020 locatie

Door:

Niet alleen gaat Marcus Kleveland even gluren bij X Games Norway in Hafjell, ook z’n thuis resort wordt nog even ondersteboven gestunt!

En op dat laatste ligt wel aardig de nadruk trouwens, voordat je denkt dat je een tour te zien krijgt van X Games Noorwegen in Hafjell. Eigenlijk is het meer een mini shot wat je mee gaat krijgen van het event welke op 7 en 8 maart van dit jaar plaats gaat vinden, maar hey! Marcus Kleveland is er geweest en dat laat hij meestal niet langs zich heen gaan zonder even z’n snowboard onder te hebben gebonden.

Dat is dan ook precies wat je van deze video kan gaan verwachten, want wat betreft de schansen en dergelijke staat er bar weinig op video. Of Marcus Kleveland laat ons bar weinig zien, dat kan natuurlijk ook. Welke van de twee het ook moge gaan worden, Kleveland was op een half uurtje rijden van Hafjell en toen hij van X Games de vraag kreeg of hij even langs wilde komen gaf hij hier gehoor aan. Inclusief snowboard en gear dus.

Kijk, toen we dat hoorden viel het kwartje, want hij mocht natuurlijk nog niet zoveel laten zien! We hadden het zelf wel leuk gevonden als Kleveland ook een beetje inside info zou gaan geven rondom de wedstrijd of wat hij dan precies besproken had, maar goed…

…Je kan niet alles hebben toch. Het is gewoon rustig afwachten tot er iets normaal uitkomt. Oh, wait, we hebben wel wat voor je, want de eerste batch aan atleten is bekend gemaakt! Klik daarvoor hierrrr, dan neemt Marcus Kleveland wel even alle actie in Hafjell en Dombås voor z’n rekening.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle