Freestyle. Video's - 9 februari 2022   14:58 Marcus Kleveland neemt GoPro HERO10 mee door het park in nieuwe sessie

Door:

Marcus Kleveland heeft de GoPro HERO10 in z’n handen gedrukt gekregen en daar wist de snowboarder wel raad mee. Benieuwd naar het resultaat? 

Kijk, het is natuurlijk zo dat als wij vertellen dat je hieronder op play moet klikken en het een slechte edit blijkt te zijn dan eeh… Tja, krijg je die minuten niet terug. Niet van ons, niet van wie dan ook. Die zijn gewoon verloren gegaan en kunnen gearchiveerd worden onder ‘tijd die ik beter had kunnen besteden aan m’n werk/studie’. Maar! Nu je van te voren al weet dat Marcus Kleveland erin voorkomt weet je eigenlijk al dat je deze minuten nooit in die categorie hoeft te archiveren.

Want øke, fair enough, tijdens de Olympische Winterspelen 2022 in Beijing ging het allemaal niet precies zoals de Noorse snowboarder zou willen, maar daar ga je hieronder natuurlijk niets van terugzien. Kijk, wij hadden ergens ook wel een beetje verwacht dat Marcus Kleveland de finales zou halen van de Olympische Spelen: Slopestyle Snowboard, maar tja… Soms gaat het gewoon even niet. Soms loopt alles even dermate erg in de soep dat je denkt “nou zeg, we hebben een grotere pan nodig want met de hoeveelheid die in deze soep moet…”

Dusja, dat is gewoon zuur voor de Noor. Ook al zal hij dalijk bij de Big Air weer 200% gaan geven om toch een keer aan dat eremetaal te kunnen kauwen. We gaan het zien, 15 en 16 februari! Kijk je mee?

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle