Freestyle. Video's - 3 februari 2020   8:48 Marcus Kleveland neemt je mee langs z’n X Games Aspen 2020 avontuur #2

Door:

We hebben alles rondom X Games Aspen 2020 wel gezien en toch was het nog wachten op één aflevering. Die is nu gearriveerd want Marcus Kleveland praat je bij over alle contests en uiteraard krijg je antwoord op de vraag: waar was hij bij Slopestyle en Big Air?

Eerst de eerste aflevering van Marcus Kleveland bij X Games Aspen 2020 bekijken? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Dat laatste was namelijk een dingetje, aangezien hij van te voren had gezegd dat er wellicht een mogelijkheid was dat Kleveland mee zou doen aan X Games Aspen 2020 Slopestyle, Big Air én Knuckle Huck.

Eerlijk gezegd leek het ons wat optimistisch. Want tja, je bent er een jaar uit geweest vanwege een blessure en natuurlijk gunnen we het de jonge Noorse snowboarder, maar X Games is ook niet zomaar een wedstrijd waar je even langskomt om enkel een backside 360 te gooien.

Dat gezegd hebbende: Marcus Kleveland is wel echt van een andere orde en als hij zegt dat hij graag met alle drie mee zou willen doen als z’n knie goed voelt… Dan zal dat ook niet zomaar uit de lucht komen vallen. Right?

Helaas bleek het dus wel semi foute boel te zijn, want de Slopestyle én Big Air discipline moest hij aan zich voorbij laten gaan. We zeggen overigens ‘semi foute boel’ aangezien hij dus wel mee kon doen aan de Knuckle Huck én ondertussen lekker aan het snowboarden blijkt te zijn.

Dus dat is in ieder geval goed nieuws! Uiteraard krijg je hieronder genoeg actie te zien van de X Games Knuckle Huck inclusief hoeveelste Marcus Kleveland is geworden. Of we ‘m gaan terugzien op de Dew Tour die komende donderdag van start gaat? Antwoord op de vraag is hells to the yes, hopelijk met wederom zulke video’s!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle