Video's - 10 maart 2017   12:12 Marcus Kleveland & Oystein Braten switchen gear en het resultaat is te gaaf

Door:

Heb je Oystein Braten wel eens op een snowboard gezien? Of Marcus Kleveland op ski’s? Nee? Wij ook niet, totdat we deze geniale video tegenkwamen. We kunnen er verder lang en breed over ouwehoeren, maar deze beelden wil je gewoon even zien!

En dat is niet alleen omdat het zo’n bijzondere setting is waar Red Bull voor gezorgd heeft. Het komt namelijk ook een beetje omdat we ons aardig hebben verbaasd over de kwaliteiten die beide heren op een set ski’s of een snowboard hebben. En dat terwijl ze daar eigenlijk helemaal niet mee bezig zijn.

Marcus KlevelandOystein Braten op een snowboard

Ja beide atleten komen toch nog aardig naar beneden hoor. Je zou zeggen dat ze alleen maar op ski’s of een snowboard staan omdat ze verder geen tijd hebben voor dit soort geklooi, maar dat blijkt dus niet geheel waar te zijn. Marcus Kleveland bijvoorbeeld, die probeerde toen hij 13 of 14 was gewoon een double cork 1080 en die landde hij ook nog eens bijna!

De azijnzeikers zullen nu zeggen “maar bijna is gewoon niet halen” en dat is waar. Het is bijna, dus plat gezegd ging hij gewoon op z’n bek, maar als we even heel reëel naar onszelf kijken dan eh… Halen we die ‘bijna’ niet eens. Die Kleveland heeft het dus aardig in de smiezen en over talent gesproken zeg, Cork en switch 720 zijn geen probleem voor ‘m!

Wat betreft Oystein Braten, die heeft wel wat meer moeite met twee voeten die vastzitten aan één snowboard. Maar ook daarvoor geldt; ook hij komt prima naar beneden! Wat betreft de tricks en dergelijke zit het dus wel goed en wij hebben weer heerlijk genoten van deze mooie switch die Red Bull heeft uitgehaald met z’n atleten. Bekijk ‘m dus snel en we zijn benieuwd; had jij dit verwacht van deze twee heren?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's