Freestyle. Video's - 8 maart 2020   15:31 Marcus Kleveland & Øystein Bråten wisselen van gear in ‘The Switch 2.0’

Door:

Marcus Kleveland en Øystein Bråten hebben beide een talent van wereldniveau, maar wat gebeurt er als ze van spullen wisselen en het park induiken? Nou, spoileralert: ze kunnen écht verbazingwekkend goed op elkaars gear rijden!

Het is toch eigenlijk gewoon om te janken dat beide heren óók gewoon nog eens goed zijn in het vak waar ze normaliter niet in excelleren? Kijk, dat je op je ski’s van wereldniveau bent zoals Øystein Bråten en dat je een goochelaar bent op je snowboard zoals Marcus Kleveland… Prima. Daar zit takke veel werk in en dat talent heb je, waarvoor respect. Maar dat je ook nog eens gewoon echt goed kan stunten op elkaars gear?!

Dat doet gewoon zeer. Aan ons eigen ego wel te verstaan. We dachten dat we iets wel een beetje voor elkaar konden boksen, maar dat is gewoon uit het raam nu we deze video hebben gezien.

Ha! Nee joh, gekheid natuurlijk.

We hadden al helemaal geen ego wat betreft skiën. Maar even serieus, die leute uit Scandinavië kunnen ook wel echt alles he. Eerst gaat Marcus Kleveland mee met Øystein Bråten en wordt Kleveland uitgedaagd om mee te gaan over de rails. En dat doet hij als een baas, want een 270 pretzel 450 out? We geven het je te doen hoor.

Ondergetekende zou meteen rails happen terwijl skiën nog het minste is waarin hij zuigt, dus reken maar uit hoe het zou gaan als er een snowboard aan te pas gaat komen. Bråten krijgt daarna van Kleveland een snowboard in z’n handen gedrukt en zo mag ook hij weer aan de slag.

Een aantal jaar terug hebben ze namelijk al eens deze actie uitgehaald en dit keer is het weer ze wat minder gezind, maar dat mag de pret niet drukken.

 

 

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle