Video's - 6 maart 2020   16:29 Marcus Kleveland werpt eerste blik op X Games Norway 2020 course

Door:

En tussen het blik werpen bij de X Games Norway 2020 course door wordt er ook nog eens meer dan heerlijk door het park van Hafjell gestunt door Marcus Kleveland en friends!

De training voor X Games is al even gestart bij Marcus Kleveland en daar komt nu nog maar eens meer beeldmateriaal van online. Het is allemaal het resultaat van een aantal dagen Hafjell, om daarna een dag thuis te zitten en zo weer terug te keren naar de plek waar het allemaal mag gaan gebeuren.

We praten natuurlijk over X Games, waar slopestyle op zondag gepland staat. Dat is allemaal live te zien via de stream die we zondag voor je klaar zullen hebben staan, dus regel even dat je de notificaties aan hebt staan en ons in de gaten houdt want X Games Norway 2020 in Hafjell wil je niet missen!

En als je nu denkt ‘dayyuummm, waar komen opeens al die slomo’s en dat heerlijk stabiele gefilmd vandaan?!’ dan heb je het nieuws waarschijnlijk nog niet gehoord. Marcus Kleveland is namelijk in zee gegaan met de action camera gigant GoPro, waardoor de tien minuten van hieronder weer binnen no-time over zijn. Ondertussen is Øystein Bråten ook nog eens gearriveerd waar ook daar de tricks aan elkaar worden gestunt alsof het niets is. Ook Bråten is zo te merken klaar voor X Games Norway 2020 in Hafjell wat we uiteraard meer dan prima vinden om te mogen constateren.

Enige waar Kleveland, of de filmer/editor nog wel even wat aan kunnen bijschaven is de kwaliteit van het geluid. Dat laat nog wel eens de wensen over helaas. Maar hey! Met het geluid uit is een video van Marcus Kleveland ook meer dan prima af te kijken.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's