Freestyle. Video's - 14 januari 2022   15:38 Mark McMorris, Brock Crouch en friends doen Saas-Fee aan in Chasing Winter Camp Files #2

Door:

Mark McMorris en Brock Crouch zijn weer op je beeldscherm en Saas-Fee is nog zeker niet uitgespeeld tijdens Chasing Winter!

Dat hadden we ook eigenlijk niet verwacht hoor, dat Saas-Fee zou zijn uitgespeeld na één aflevering. Het Zwitserse dorp heeft veel te bieden en zeker ook in de mooie maanden voordat het echte wintersportseizoen afgetrapt wordt. We bedoelen natuurlijk

De eerste aflevering van Chasing Winter heeft vorige week het licht gezien en vandaag wordt nummer twee uit het drieluik geshowd. En waar ze het dan over gaan hebben? De jumps die Saas-Fee te bieden heeft en dan kan de geestelijk vader van deze schansen natuurlijk niet ontbreken.

Wat we overigens wel bijzonder vinden om te horen is de plek waar de schansen neergezet worden. Door de klimaatveranderingen heeft ook Saas-Fee zo z’n uitdagingen wat betreft het park en dus heeft Charles Beckinsale keuzes moeten maken waar hij z’n kinderen neerlegt. Je zult het ‘m dalijk wel horen uitleggen, maar het mag duidelijk zijn dat moeder natuur steeds vaker laat merken dat het hier op aarde te warm is.

Goed, genoeg over de klimaatveranderingen, want de schansen staan er op dit moment en daar is iedereen bij gebaat. Zo ook Mark McMorris, Brock Crouch en de crew die daar eveneens is om meters te maken. Spannend voor Charles zijn de dagen zeker, aangezien je geen zin hebt om iets te bouwen wat de professionele atleten helemaal ruk vinden. Maar goed, buiten dat… Als bouwer moet je zelf toch ook even proefdraaien, right? Dat gaat Charles dan ook doen, samen met Mark McMorris. Het resultaat ervan zie je hieronder:

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle