Video's - 2 januari 2020   16:15 Mark McMorris legt je alles uit over z’n snowboardkit in nieuwe X Games Session

Door:

Na Alex Ferreira is het nu aan de snowboardvariant de beurt om in de schijnwerpers te staan. Jack Mitrani is namelijk namens X Games Sessions met Mark McMorris op pad gegaan en hier legt hij alles uit over z’n snowboard!

En om het allemaal nog mooier te maken gaat het niet alleen maar over Mark McMorris z’n snowboard want ook het pak wat hij draagt en welke schoenen hij rijdt… Alles komt voorbij!

Dat is dus wel even iets om bij stil te staan en toen X Games met ‘X Games Session’ op de proppen kwam wist je één ding zeker: Mark McMorris gaat er ook een keer in terug komen. Niet alleen omdat hij zeventienvoudig X Games medaillist is, wat al genoeg reden zou moeten zijn voor een uitnodiging en extra aandacht, maar ook vooral omdat Mark McMorris gewoon een ontiegelijk chille kerel is.

Of naja, dat denken we. We hebben de Canadees namelijk nog nooit onder vier ogen gesproken, maar met sommige mensen heb je dan gewoon. Of niet. En bij Mark McMorris hebben we dat dus wel.

Komt misschien ook omdat het gewoon een Canadees is? We weten het niet. Maakt verder ook niet uit, feit blijft dat snowboarden met Mark McMorris een meer dan prima dagbesteding is. Daarnaast wordt er dus even stilgestaan bij z’n hele kit én gaat Jack Mitrani nog even in een booth zitten om wat vragen aan McMorris te stellen.

Niet dat dat vragen zijn waar je echt wat aan hebt, maar ach. Dat nemen we maar voor lief. Vraag is nu natuurlijk wie er in de volgende X Games Session voorbij gaat komen. Na Alex Ferreira en Mark McMorris ligt de lat in ieder geval lekker hoog!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's