Video's - 28 november 2019   11:46 Mark McMorris neemt je mee langs z’n snowboard vakantie in Zwitserland

Door:

Even meekijken met Mark McMorris terwijl hij ‘op vakantie in Zwitserland’ is? Normaliter kan het niet, maar nu hebben we de kans dus aanpakken die handel en gluren maar!

Stomping Grounds vakantie noemen, we zouden het nooit doen maar dat maakt verder ook niet uit. Volgens Mark McMorris himself is het een video van afgelopen seizoen die nooit het daglicht heeft gezien, maar uiteindelijk toch eh… Weer wel. Mark wilde ‘m toch showen aangezien hij vindt dat de video goed laat zien waarom hij er van houdt om te reizen en uiteraard gaat dit gepaard met de nodige actieshots.

En waar Mark is, is meestal ook Craig. Dat was dit keer in het begin niet het geval, maar naderhand kon de grote broer van Mark McMorris er eigenlijk gewoon niet omheen. Hij had namelijk wat beelden gezien van de afgelopen dagen en blijkbaar begon het dermate te jeuken dat hij ook maar naar Saas-Fee was gevlogen.

Daar had Craig geen idee dat hij door z’n kleine broertje en consorten opgehaald zou gaan worden, waardoor het allemaal lekker op z’n plek viel. Maar naderhand was het natuurlijk wel gewoon tijd voor één ding:

Inderdaad. Eten.

Nee, kidding, dat hadden ze eerder al gedaan. Het was natuurlijk tijd om te gaan snowboarden! Het park van Saas-Fee is er eentje die nooit echt tegenvalt en tijdens Stomping Grounds is dat al helemaal het geval. Dan ligt alles er tip top bij en daardoor is het des te leuker om weer de snowboards onder te binden.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's