Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

Marko Grilc
Marko Grilc neemt junior Grilc mee uit snowboarden op de Kitzsteinhorn

Gepost op

Marko Grilc is al een held wanneer het aankomt op snowboarden, maar een badass papa zijn kan hij ook afvinken. Samen met z’n zoon Maxx is hij op de Kitzsteinhorn in Oostenrijk en daar gaat het duo meters maken op een snowboard!

“Yes, we made it to the Kitzsteinhorn with this little legend, snowboarding during his holidays” begint papa Grilc z’n vlog, waarna er iets onverstaanbaars, waarschijnlijk iets Sloveens, als ‘wat is er? Geef me je hand maar’ richting de pas vier jarige junior wordt gezegd. Of dat laatste ook echt zo is weten we uiteraard niet, aangezien ons Sloveens ons even in de steek laat, maar gezien de lichaamstaal zal het wel zoiets zijn geweest.

Maar goed, het had dus ook net zo goed “mond houden, dalijk krijg je je biertje” kunnen zijn. Hoe dan ook, Marko Grilc heeft z’n kind al wel vaker op een snowboard gezet en uiteindelijk kan het niet anders of die little legend gaat een hele goeie worden wat betreft het snowboarden. Want de fijne kneepjes van het vak leren van Marko Grilc? Niet iedereen heeft die unieke mogelijkheid!

De meters worden dan ook goed besteed en uiteindelijk belandt het duo op het terras met uiteraard apfelstrudel voor hun neus. Want als je in Oostenrijk bent, dan moet je dat eten. Goed gedaan Marko Grilc, laat je zoon maar wennen aan die heerlijke eetmogelijkheden in de bergen. Volgende keer aan de kaiserschmarrn en zo opbouwen naar de schnitzel, maar sla die schnaps nog maar even over voor Maxx. Gewoon, kleine tip van ons voor jou, maar dat wist je uiteraard al. Hopelijk.

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer