Video's - 19 januari 2019   16:07 Markus Eder & Fabio Studer maken episch avontuur mee tijdens #ROADSHOW

Door:

Een winter lang de wereld over reizen, dit vastleggen én het in drie minuten proppen. Het is ze gelukt en de edit is echt bruut te noemen!

Stel, je wordt opgebeld met de vraag: “Vriend, heb je zin om komende winter met mij de wereld over te reizen, daar te skiën en wat video’s te schieten?” hoe reageer je dan? Is dat:

A) Niet, want je ligt in shock op de grond van enthousiasme
B) Niet, want alles wat je zegt is op een toonhoogte dat enkel honden je horen

Of C) Puur met klanken die niet in de buurt komen van Nederlands

Bij ons zou het neerkomen op een mix van alle drie want allemachtig wat heeft die Alex Melis toch een heerlijke baan zeg. Hij kreeg die vraag door Markus Eder voor z’n kiezen en hij hoefde geen twee keer na te denken. Het was tijd voor een badass ROADTRIP!

Ook al is dan ook altijd maar even de vraag hoe het allemaal afloopt. Aan het begin klinkt het namelijk altijd wel leuk, maar dat zijn meestal roze bril feelings. Maar deze keer? Deze keer hebben ze daadwerkelijk enorm leipe momenten gehad!

En laat nou het geval zijn dat ze Alex Meliss hebben gevraagd om mee te gaan, wat er voor heeft gezorgd dat alles zo in elkaar gedraaid is dat de edit er eentje is geworden om je vingers bij af te likken. Sterker nog, dit zijn nog eens de edits waar we vrolijk van worden! Want in drie minuten tijd een complete winter showen én als kers op de taart ook nog eens enkel en alleen dikke shots ten toon spreiden.

Wauw, wij zijn fan. Anyway, zet ‘m alvast maar even op full screen en beuk ‘m naar het hoogst haalbare aan kwaliteit en geniet van deze trip van de heren Markus Eder, Fabio Studer en Alex Meliss!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's