Video's - 28 december 2019   20:33 Markus Eder, Fabio Studer & Tom Ritsch knallen door de Alpen in ALPTOPIA

Door:

Opzoek naar beelden die je tien minuten lang laten genieten van de winter terwijl je in het grauwe, platte land zit? We hebben je back, check dit leipe avontuur van Markus Eder, Fabio Studer & Tom Ritsch in de Alpen!

Markus Eder, de man die dit jaar de Freeride World Tour vaarwel heeft gezegd, komt nu op het witte doek met wel heel wat lekker beeldmateriaal. Want wat velen denken, daar was het bij Markus Eder niet anders. Waar we het over hebben? Nou, hij dacht dat hij naar de andere kant van de wereld moest om de beste poeder te vinden en dat terwijl dat niet helemaal het geval was!

Geef toe, ook jij denkt dat je aan de andere kant van de wereld de beste poeder kan vinden, right? Maar na een aantal jaar gereisd te hebben bleek die ‘beste poeder’ toch dichter bij huis te liggen dan Eder dacht en daar gaat dit hele avontuur over. 

Samen met Studer & Ritsch, die allemaal goede skiërs en een freestyle achtergrond hebben, gaat Markus Eder op pad en het mooie aan dit drietal is dat het niet uitmaakt wat ze tegenkomen. Pillows, jumps… Het maakt niet uit, want ze kunnen het alle drie toch wel rijden.

Eder komt terug op de plek waar hij een paar jaar geleden ook al was geweest. Toen waren de condities alleen niet zo goed als dat ze dit keer waren, waardoor het toen ook niet helemaal vlekkeloos voor ‘m verliep. En wat is er dan beter om de beelden nog een terug te kijken samen met je vrienden?

Dat schreeuwt om redemption runs en die krijgt hij, om daarna meteen maar door te pakken met het bouwen van schansen, beter bekend als het echte werk en nadat de derde schans klaar is voor gebruik doet Eder tot slot nog even een mooie bekentenis: het gras is namelijk niet altijd groener aan de overkant. 

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's