Video's - 27 oktober 2019   15:31 Matchstick Productions pakt uit met crash edit van ‘Return to Send’er’

Door:

Matchstick Productions heeft de crashedit van Return to Send’er online gezet en we kunnen je vertellen dat er een aantal heerlijke tomahawks tussen zitten waarvan we blij zijn dat het ons niet is overkomen!

Nu is dat laatste wel een open deur, want waarom zouden we in vredesnaam met iemand willen ruilen die al rollend van een berg naar beneden komt zetten? “Oh, je bent met je bek de sneeuw ingedoken en hebt daarna een hoop lucht, sneeuw, lucht, sneeuw en om het af te maken nog meer lucht gezien? Dat wil ik ook!”

Ja, nee. Dat heeft echt nog nooit iemand gezegd. Maar! Het is en blijft het risico van het vak, want als we de beelden zien dan zitten er wel een aantal runs tussen waar we dan wel weer graag hadden gestaan.

Dusja. In dat geval blijf je bezig. MSP Films maakt er “It’s not all Rainbows and Unicorns in the pro-skier biz. More often it’s Stars as well” van en die klinkt ons wel geinig in de oren. Want het klopt ook nog gewoon. De aankomende drie minuut vierenveertig is in ieder geval een hoop sneeuwhappen wat de klok slaat en het is goed dat ze het online zetten.

Anders denken we ook maar dat het allemaal goed is gegaan. Right? Nee? Mmm, nee, inderdaad. Er is geen hond op de wereld die denkt dat alles in een first take gefixt wordt. Maar om dat soort momenten dan ook echt online te zetten blijft wel een aardige reality check. Wie heeft trouwens de film al gezien en wat vond je er van?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's