Video's - 11 juli 2018   15:26 Matchstick Productions showt trailer van nieuwe film ‘ALL IN’

Door:

Yeaaah! De eerste trailer van het nieuwe filmseizoen staat online en Matchstick Productions heeft de eer met ‘ALL IN’!

En jawel, het is vandaag 11 juli 2018 en daarmee is de trailertrein voor het aankomende filmseizoen op gang gekomen! Of, nouja… Oke dat was iets wat voorbarig, maar een beetje dan? We hebben de motor al wel gestart? Want kom op, geef ons ook even iets om naar uit te kijken. We zitten al meer dan een maand wortel te schieten wat betreft nieuws rondom de winter en uiteraard al vele malen langer als we naar de categorie films kijken.

En dus is het des te leuker nu Matchstick Productions, beter bekend als MSP Films, de eerste trailer van het seizoen aan het grote publiek heeft geshowd en we daar weer heerlijk van mogen genieten. Sterker nog, we kijken alweer uit naar de eerste film!

Fair, dit komt ergens ook wel omdat Johnny Collinson er in voorkomt. De badass big mountain skiër moest het strijdtoneel verlaten vanwege een blessure en toen vroegen we het ons al af: “Hopelijk heeft hij z’n shots al gepakt voor de komende filmronde want we kunnen er echt niet mee leven als we dit jaar geen Johnny Collinson van ons beeldscherm zien spatten.” en dat blijkt dus het geval te zijn! Wij blij, hij blij, iedereen blij zou je zeggen en ja… Dat klopt!

Overigens is er nog niet al te veel te vertellen over ALL IN  van Matchstick Productions, behalve dat we weten dat ook Johnny z’n zus Angel Collinson voorbij gaat komen. Daarnaast zie je Michelle Parker, Tatum Monod, Elyse Saugstad, Mark Abma, Wiley Miller en Cody Townsend op het witte doek schitteren als je hieronder op play klikt. En ja, dat is inderdaad een heel fijne collectie aan atleten. September moet dit alles te zien gaan zijn, gaat ALL IN volgens jullie trouwens bijvoorbeeld DROP EVERYTHING ondersneeuwen, of is dat nog even te vroeg om te vragen?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's