Video's - 21 maart 2023   7:51 Matej Svancer skiet door z’n school heen voor extra bonuspunten op examen

Door:

Als de video wordt ingestart met iemand die met z’n ski’s ondergebonden op drie hoog in een raam staat, dan weet je dat het de hoogste tijd is om alles neer te leggen en even te gluren wat er te wachten staat. Dat bleek pas de intro te zijn aangezien de rest zich afspeelt in en rondom een school!

En zoals we je al verteld hebben is de plek van deze edit er natuurlijk wel eentje die in de categorie ‘hadden wij die optie maar’ valt. Want als student je school mogen gebruiken om doorheen te stunten? Dat zouden we ook maar wat graag hebben gedaan!

Uiteraard komt het probleem voorbij dat er niet zoveel sneeuw ligt als waar Matej Svancer z’n tricks laat zien, maar dat vergeten we nu voor het gemak maar even. Gewoon het idee alleen al: jij, de plek waar je studeerde, ski’s of snowboard onder je voeten én oneindige hoeveelheid keuzes.

Ja dat lijkt ons ook wel wat.

Matej Svancer heeft het in ieder geval van z’n bucketlist mogen afstrepen en wel door z’n lieve sponsor Red Bull. Die zag er, niet zo heel verwonderlijk, ook wel een mooie edit in waarna de boel werd aangeslingerd. Letterlijk en figuurlijk trouwens.

Het verhaal gaat overigens dat Svancer hoopt op extra punten voor het werk wat hij in de school laat zien en noem ons te nuchter en saai, maar dat had van ons dan weer niet gehoeven. Gewoon het door de school heen crossen, achterstevoren een lift induiken en dergelijke was voor ons meer dan genoeg! Anyway, maakt verder niet uit, Matej Svancer is in ieder geval geslaagd voor z’n Franse examen.

 

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's