Video's - 7 februari 2022   13:26 Max Verstappen crost op ijs in Formule 1 auto achter ‘Ice Racing Champion’ Franky Zorn aan

Door:

Max Verstappen heeft weer in z’n Formule 1 auto gezeten, ook al waren de weersomstandigheden wel even wat anders dan in Abu Dhabi. Op het ijs van Zell am See mocht de huidige wereldkampioen namelijk meters gaan maken met deze leipe beelden als gevolg!

Nog een aantal weken te gaan en dan is het alweer tijd voor Max Verstappen om in de auto te stappen. Dan wordt hij namelijk in het zonnige Barcelona verwacht voor de eerste pre-season tests in z’n nieuwe RB18, maar voordat dit allemaal kon gaan gebeuren moest hij toch eerst nog even naar Zell am See.

Of nouja, moest. Waarschijnlijk heeft Max Verstappen er ook nog wat over te zeggen. Maar goed, als je Red Bull als sponsor hebt dan weet je dat dit soort activiteiten er ook nog wel eens tussendoor gefietst kunnen worden. En als kersverse wereldkampioen moet je je natuurlijk wel een beetje van de goede kant laten zien, right?

Max Verstappen liet z’n Formule 1 auto al eens over sneeuw voortbewegen, maar ijs was nog niet afgevinkt. Tot nu natuurlijk, aangezien er in Zell am See een complete ijsbaan op ‘m lag te wachten. Overigens was dit niet zomaar een baantje die ze één, twee, drie in elkaar geknutseld hadden, dit was het GP Ice Race Circuit!

Lang verhaal kort: er valt genoeg te beleven in onderstaande video, waarin Franky Zorn ook nog eens de gashendel van z’n motor vol open gooit. Plus, en dit is waarschijnlijk een detail waar de echte Formule 1 fans enthousiast van gaan worden: dit zijn ook meteen de eerste meters dat Max Verstappen z’n bolide én helm heeft versierd met nummer 1 erop.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's