Video's - 30 januari 2017   17:34 McRae Williams doet Australië & Oostenrijk aan in erg fijne edit

Door:

McRae Williams heeft verschillende parken in Oostenrijk en Australië aangedaan en dit alles is in een fijne drie minuten gepropt! Hierdoor is het voor ons nog maar eens lekkerder geworden om ‘m te bekijken. Daarom wil je dit avontuur zeker even zien, klikken dus!

Vorig jaar zagen we nog wel eens wat edits van ‘m voorbij komen en dit keer pakt hij én Australië én Oostenrijk bij elkaar. We hoeven je niet meer te vertellen dat wanneer je beide parken in één edit dropt en dit alles in combinatie met McRae Williams doet, het eigenlijk altijd goed is he?

Want dat is het namelijk zekers te weten! Park City in Utah was ook al eens door de Amerikaanse freestyle skiër ondersteboven gestunt en daar werd later Stubai nog eens dunnetjes bij aan toegevoegd. Die laatste is sowieso voor menig atleet het walhalla wanneer er getraind moet worden vanwege PrimePark Sessions en dat was voor McRae Williams niet anders.

Beelden van dat laatste avontuur kan je hierrrrr vinden, maar we vertellen je er meteen bij dat als je opzoek bent naar beelden uit Stubai van McRae, je niet ver hoeft te zoeken. Hieronder is McRae Williams namelijk ook in Stubai en die beelden zijn erg fijn te noemen!

Ze noemen het zelf OZstria en OZtria, maar wij noemen dit meer gewoon erg fijn beeldmateriaal wat Saga Outerwear van McRae online heeft gezet. Het helpt uiteraard ook wel mee dat de zon zijn werk heeft gedaan waardoor de beelden nog mooier worden dan dat ze eigenlijk al waren.

En dat waren ze hoor. Okay, genoeg geouwehoerd, het enige wat je nu nog even moet doen is die video hieronder aanslingeren en ‘m even op groot scherm zetten. McRae Williams heeft zich namelijk niet ingehouden!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's