Freestyle. Video's - 9 mei 2019   18:11 Meer zien van Audi Nines? Dat kan in ‘The A9 Mixtape Vol I’!

Door:

Ze hadden al het een en ander online gezet, maar who cares? Extra beelden van Audi Nines zijn altijd welkom!

“You asked for more, so you get more. Hot off the hard-drives, a fresh export from Premiere, may we present “The A9 Mixtape Vol I”. The dopest ski and snowboard shots from the Audi Nines ’19 mixed together by our tireless crew of editors,” aldus de crew en nee, we hebben er niet expliciet om gevraagd. Maar ja, ze zijn meer dan welkom.

En dat er dan wat shots voorbij komen die we al hebben gezien nemen we maar even voor lief. In het begin vraag je je af of dit de hele tijd doorgaat en zo ja, hoelang. Want dat het hoofdpijn oplevert is een gegeven. Maar! Het gaat niet alleen maar op die manier verder want er is meer te begluren in de aankomende vijf minuten van Audi Nines.

Triples, de Quad, style for days, het is allemaal aan de orde van de dag geweest daar in Sölden en Obergurgl voor Audi Nines en nu zijn we extra gelukkig, want het komt allemaal voorbij in deze edit! Overigens hebben we in de wandelgangen al mogen vernemen dat er nog twee andere edits op de plank liggen te wachten om er vanaf gehaald te worden. Namelijk de ski edit en de, je raadt het nooit, snowboard edit!

Of we daarin dan weer de Quad van Andri Ragettli voorbij gaan zien komen weten we niet, maar benieuwd zijn we zonder meer. Nu zijn het in ieder geval eveneens de bekende gezichten die je de komende minuten gaan vermaken, maar wel van Mannen ski tot vrouwen snowboard. Aan diversiteit dus geen gebrek!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle