Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

Mees van Lierop
Mees van Lierop railt als een baas door lege indoorhal van Bispingen

Gepost op

Alweer bijna een maand geleden zaten we met grote ogen en open mond naar de teaser te kijken die hij online had gezet en nu, nu is het tijd om door te pakken. De complete edit over het indoor avontuur van Mees van Lierop in Bispingen is namelijk te bekijken voor het grote publiek en uiteraard hebben wij ‘m voor je klaar staan. Spoiler alert: De beelden zijn weer erg fijn te noemen hoor!

Nadat we de teaser hadden gezien (klik daarvoor hierrrr) kon het eerlijk gezegd ook niet anders dan dat er hele fijne momenten op ons beeldscherm voorbij zouden gaan komen. Maar goed, dat moet altijd nog maar wel even waar gemaakt worden! Gelukkig had de teaser zijn werk goed gedaan want we hebben werkelijk waar zitten genieten van alle technische tricks die Mees van Lierop even uit z’n lange mouw wist te schudden daar in Bispingen!

Zelf was de nieuwe aanwinst van Poederbaas ook zeer tevreden over de gang van zaken daar in Duitsland. “Het was een hele rustige week toen ik daar in Bispingen was waardoor ik met Niklas Hufen (filmer & editor -red.) eigenlijk alles voor mezelf had. Dat was echt fijn want we konden doen en laten wat we wilden waardoor ik ook meteen veel heb bijgeleerd. Outdoor maak je natuurlijk niet zoveel laps, hier ben je binnen no-time weer boven zodat je nog maar eens die ene trick op die ene, speciale rail kan doen,” blikt van Lierop terug op zijn productieve week die ‘m vast en zeker een mooie boost aan zelfvertrouwen heeft gegeven.

Overigens wilden we eigenlijk een ‘best trick’ uit de edit vissen om je alvast lekker te maken voordat je hieronder op play klikt, maar eerlijk gezegd gooit hij er zoveel verse tricks uit… Dat is gewoon niet gezond. We zeiden het al in de teaser en nu doen we het schaamteloos nog maar eens: we zijn echt blij om te zien dat het allemaal weer goed gaat met Mees van Lierop en dat hij weer volle bak bezig kan zijn. Als de door Protest, BigAirbag, Head en Poederbaas gesponsorde Mees zo doorgaat dan belooft dat nog wat voor aankomende winter!

We kunnen dan ook niet wachten totdat het weer winter is, maar tot die tijd gaan we genieten van deze beelden want we zijn ook erg blij dat hij samen met Niklas Hufen zulke edits online gooit. Ghehe. Check snel de beelden, welke trick is volgens jou de meest bizarre?

Fan geworden van Mees van Lierop? Kennis maken doe je via deze blauwe tekst, volgen doe je hierrrr voor Facebook en hierrrr voor Instagram!

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer