Freestyle. Video's - 13 februari 2023   10:45 Met deze run won Jesper Tjäder Red Bull PlayStreets 2023 in Bad Gastein

Door:

Red Bull PlayStreets 2023 in Bad Gastein heeft een winnaar en uiteraard wilden we de winnende run even met je delen. Plus, we hebben ook meteen de hele stream voor je klaar staan dus genoeg te bekijken na de klik.

Eens per jaar wordt het Oostenrijkse dorpje genaamd Bad Gastein omgebouwd tot een speeltuin voor skiërs. Normaliter zitten ze op of naast de piste, nu denderen ze compleet door het dorp heen. Gewoon, omdat Red Bull daar een aantal jaar geleden zin in had en blijkbaar bevalt het maar wat goed allemaal. Dusja, waarom zou je het niet elk jaar gaan doen?

Goede vraag. Dit jaar doen ze het in ieder geval nog wel aangezien Red Bull PlayStreets ook dit jaar acte de présence heeft gegeven. Heel het dorp was uitgelopen om de internationale pro’s hun tricks te zien landen op het bizarre parcours wat Red Bull in Bad Gastein in elkaar heeft gedraaid. In de finale was het Andri Ragettli die Jesper Tjäder van de eerste plek af moest houden, maar helaas voor Andri was hij niet in staat om de meest creatieve skiër van dit moment van de troon te stoten. Dat gezegd hebbende: als het iemand moest worden dan was het wel Andri Ragettli aangezien ook hij wel in is voor iets unieks.

De GoPro’s werden voor de laatste run van Jesper Tjäder nog maar eens aangeslingerd en die beelden hebben we hieronder voor je klaar staan. Dat betekent dus onboard beelden inclusief drone footage wat ze er lekker bij in geplakt hebben. Overigens zijn dit wel spoilers voor als je Red Bull PlayStreets 2023 in Bad Gastein volledig wil bekijken. Just saying. De hele contest kan je vinden achter deze blauwe tekst.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle