Video's - 27 maart 2019   19:00 Mickael Bimboes & Wadeck Gorak bespreken hun runs tijdens Freeride World Tour 2019 Xtreme Verbier

Door:

De laatste PerformanceCheck van de Freeride World Tour staat op je te wachten en wel voor Xtreme Verbier met Mickael Bimboes & Wadeck Gorak!

Het werd stiekem wel een beetje tijd, maar ze hebben daar bij de Freeride World Tour de smaak te pakken hoor! Beetje jammer dat het nu alweer de laatste stop van het seizoen is, ook al is het iets waarvan we hopen dat ze het volgend seizoen gewoon doodleuk doorpakken.

Net zoals alle top 5 actie en dergelijke is de Performance Check van de Freeride World Tour er eentje waar we een beetje aan gewend zijn geraakt. In de goede zin van het woord, want we kunnen gewoon eigenlijk niet meer zonder. We willen na elke wedstrijd een behind the scenes video waarin we een atleet die lekker gepresteerd heeft voor de camera staat.

Om alles even nader uit te leggen. Want dat het lijkt alsof het niets is, dat snappen we wel. Maar we willen meer! Meer informatie! Waarom gaat hij linksaf in plaats van rechts, waarom niet en waarom wel. Waarom…

Nja, je zult wel begrijpen waar we heen willen met ons verhaal. Gelukkig zijn daar nu dus Mickael Bimboes & Wadeck Gorak die ons bijpraten over het een en ander waardoor we erg blij zijn. Blijf trouwens nog een beetje in de vibe zitten na deze video, want je kunt er de klok op gelijk zetten dat de Freeride World Tour met nog meer beeldmateriaal komt. Wie weet een recap van het hele seizoen? Top 5 crashes? Het maakt ons niet uit, laat het maar komen!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's