Video's - 7 februari 2019   19:33 Mini ShredIts S3E2: Clemens Millauer vs Grant Giller

Door:

Clemens Millauer en Grant Giller hoefden niet te gaan limbodansen op een snowboard, maar ze moesten wel een rail marathon houden tijdens Mini Shredits!

Ze verzinnen ook altijd wat he, daar bij Red Bull Mini Shredits. De vorige keer moesten ze dus per snowboard onder een lint door om te gaan limbo dansen en nu heeft Henry Jackson het voor elkaar gekregen dat Clemens Millauer en Grant Giller een rail marathon gaan doen.

Onze aandacht heeft hij in ieder geval gekregen en de beide heren moeten in tien minuten tijd zoveel mogelijk tricks uitvoeren op, je raadt het nooit… De rails! Je krijgt tien punten voor het landen van een trick en twintig wanneer je een ‘banger’ hebt geland, zoals Henry Jackson dat zo mooi zegt.

Ergens is het wel een geniaal idee, maar je snapt dat het tien minuten lang omhoog rennen voor een trick nogal zwaar is. Dat merken Millauer en Giller ook, ook al heeft Henry Jackson daar weer op zijn beurt geen boodschap aan. “Doorrennen en een beetje gauw” was dan ook waarschijnlijk een van de teksten die hij het meeste tegen het snowboard duo heeft geschreeuwd.

Voordat het allemaal begon moesten Clemens Millauer en Grant Giller trouwens eerst hun snowboard zien te vinden, want die had Jackson ergens in de boom gehangen. Ach, het kan allemaal bij Mini ShredIts en dat maakt het ook zo lekker weg te kijken. Bekijk aflevering twee van deze webserie van Red Bull dus snel hieronder:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's