Freestyle. Video's - 1 januari 2021   9:11 Monster Energy sluit 2020 af met een ‘top 10 Action Sports Moments All Time’

Door:

Monster Energy wilde het jaar 2020 goed afsluiten en daarmee helemaal ready zijn voor 2021. Dat is ze wat ons betreft meer dan prima gelukt want dayuuum, wat een verhalen!

Kijk, dat Monster Energy een top tien van het afgelopen jaar zou maken is wel iets wat we zouden verwachten. Het is en blijft gewoon nog even terugblikken op dat rare jaar, waar een hoop niet is doorgegaan. Maar! Er is ook een hoop wél doorgegaan en als je een lekkere compilatie wil dan is dat wel hetgeen waar je mee aan de slag kan. En dat de compilatie verder ook nog op wintersport, surfen, motorcross, skateboarden, autosport of wat dan ook gefocust is kunnen we er ook nog wel bij nemen, maar deze compilatie van Monster Energy?

Die doet even zonder blikken of blozen een overtreffende trap.

Op alle fronten.

Alsof het niets is.

Want als je dan ook nog eens alle andere sporten erbij pakt waar Monster Energy atleten in heeft zitten én alle jaren erbij gooit in de blender? Dan kan het niet anders dan een lekkere video worden. Een soort van Ultimate Monster Energy Action Sports Hall of Fame.

Of hoe je het ook wilt noemen.

Je snapt nu natuurlijk wel dat het niet alleen wintersport is wat de klok slaat in deze top tien, maar je kunt je zeker op gaan maken voor een aantal mooie momenten uit de ijzige kou. Er wordt bijvoorbeeld afgetrapt met Chloe Kim tijdens X Games in 2014. Daarna is het even niet wintersport gerelateerd, ook al zit de complete top tien echt vol met interessante verhalen en momenten.

Dus je gaat echt met je ogen wijd open zitten kijken naar waar Monster Energy allemaal hun eh… Energy in steekt. Overigens kan je héél misschien, als je echt alle sporten met een schuin oog volgt, weten welke er in de top drie zitten. En spoiler alert: het zijn twee wintersport gerelateerde momenten! Check ‘m!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle