Video's - 1 december 2017   8:53 Mountainbikers doen Corbet’s Couloir met Tim Durtschi in de achtervolging

Door:

Wellicht klinkt de naam Corbet’s Couloir je wel bekend in de oren en krijg je al rillingen als je er aan denkt, maar het zou ook zomaar eens kunnen zijn dat je denkt dat we het nu over een nieuw soort ijsje hebben die bij de lokale ijsboer te koop is. Die laatste gedachte is ergens niet eens zo enorm gek, want onderstaande omstandigheden waren ook enorm ijzig, maar we hebben het nu over de bizarre run waarbij je start met het van een cliff af droppen en twee mountainbikers hebben dit gedaan met Tim Durtschi in de achtervolging waar TGR alles heeft gefilmd!

Ja, dat is dus niet zomaar even voor iedereen weggelegd en zeggen dat je de eerste bent die grijze haren krijgt als je bovenaan staat is eh… Niet bepaald aan de orde. Er zijn genoeg personen die rechtsomkeert zijn gegaan omdat ze even over de rand heen hebben gegluurd, ook al ga je dat in de aankomende video niet terug zien. Sterker nog, twee mountainbikers besloten dat ze ‘m wel even konden uitrijden en dit kon Tim Durtschi niet aan zich voorbij laten gaan waardoor hij er op z’n ski’s achteraan is gecrost!

Dit alles werd gefilmd voor de film Rogue Elements van Teton Gravity Research en ze hebben er meteen een world first mee te pakken aangezien er nog geen enkel persoon op een mountainbike is geweest die de Double Black Diamond Ski Run wist uit te rijden. Tot nu dan, want Cam McCaul & Casey Brown hebben het gewoon geflikt.

Teton Gravity Research is overigens deze periode aan het gebruiken om meer beelden van Rogue Elements online te gooien en die kan je hierrrr vinden. Snel even klikken dus, nadat je ‘m hieronder aan hebt gezet en je bek van de vloer hebt geraapt.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's