Video's - 29 juli 2016   15:43 MSP Films dropt badass trailer van nieuwste film Ruin and Rose

Door:

Waar we het eerst nog moesten doen met naam de film en van de atleten, daar mogen we nu de badass trailer aanschouwen waar we met smart op zaten te wachten. Buiten dat, toen MSP Films de tekst naar buiten bracht dat ze naar Namibië waren geweest riep dat uiteraard enorm veel vraagtekens bij ons op, maar we denken het nu te begrijpen!

Ja dat was me wel wat hoor. Out of the blue aankomen met het verhaal dat ze naast de witte bergen ook nog eens de bruine bergen hebben opgezocht! Je snapt natuurlijk wel dat we daar totaal niets van konden maken, maar zoals gezegd in de intro is dat veranderd. Denken we. Hopen we.

Nee even zonder gekheid, Matchstick Productions heeft het allemaal haarfijn uitgelegd en aangezien we de slechtste niet zijn quoten we het meteen maar even: “A surreal future leaves the world without water and consumed by sand: the Big Empty. A group of children survives alone on the edge of the endless desert in the ruin of the now. When a young boy unearths an ancient relic hinting at the lost wonders of winter, he sets off in search of the ghosts that once called the mountains their home. This bold cinematic experience balances stunning skiing with a wild and hopeful journey into the forgotten lands of myth and magic beyond the Empty.”

Oftewel, we gaan, als het zo doorgaat en MSP Films gelijk heeft, alleen nog maar met zand onder onze ski’s en snowboards van bergen af. Brrrrr. We moeten er niet aan denken! Zand in je broek in plaats van sneeuw wanneer je voor de zoveelste keer de controle verliest over je ski’s of snowboard, nee daar zitten we niet op te wachten…

Geef ons dan maar een natte broek in plaats van al dat geschuur daar beneden! Anyway, gelukkig is het zover nog niet en we hopen op onze blote knieën dat het ook niet zover gaat komen. Wat we wel zeker weten is dat we echt uitkijken naar Ruin and Rose en uiteraard komt dat ook door de atleten die er in voor gaan komen! Voor de gehele lijst van atleten kan je hierrrr terecht en als het allemaal gaat zoals het moet komt deze creatie van MSP Films uit in september. Dat is dus bijna! Kijk jij er al naar uit?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's