Video's - 27 december 2017   19:59 MSP Films gooit volledige Michelle Parker segment uit Drop Everything online

Door:

Het vorige seizoen had ze het geluk niet compleet aan haar kant staan want toen moest de prioriteit richting haar knie blessure gaan, maar zoals je merkt is ze terug. En hoe! Michelle Parker gaat als een raket en de beelden liegen er niet om. MSP Films heeft namelijk haar segment online gegooid en dat hebben we geweten ook!

Het is niet het eerste wat Matchstick Productions richting het wereld wijde web stuurt om iedereen enthousiast te maken voor Drop Everything, maar het is wel iets waar we meer dan vrolijk van worden. En nee, dat komt niet alleen omdat er vrouwelijk schoon op ons scherm getoverd wordt, maar wel omdat Michelle Parker gewoon als een beest naar beneden komt zetten!

Zoals gezegd heeft het vorige seizoen aardig wat voeten in de aarde gehad, maar dit keer komt ze dus terug van een knie blessure en in de onderstaande edit laat ze zonder twijfel zien waarom Matchstick Productions haar in hun nieuwste film genaamd Drop Everything hebben… Eh… Gedropt?

Ja, we weten ook even niet hoe we dit moeten beschrijven, maar wellicht dekt dat van hierboven wel de lading. Er wordt namelijk voor het vaderland geskied en dan praten we uiteraard niet over de rode, blauwe en zwarte pistes die Sölden te bieden heeft, maar wel wordt het big mountain skiën aangedaan en dat is heerlijk om te zien!

Want laten we even wel wezen, Michelle Parker is ook gewoon heerlijk om te zien skiën want wanneer we haar naar beneden zien denderen… Ja, dat bekijken we met alle plezier! Daarom moet je hieronder even op play klikken en gewoon de show aanschouwen, wellicht gaat MSP Films nog wel met meer beelden komen dus stay tuned!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's