Video's - 7 september 2018   11:21 MSP Films showt de trailer van ‘HOJI’ en hij is erg lekker

Door:

Matchstick Productions knalt een tweede trailer het internet op en dit keer met Eric Hjorleifson in de hoofdrol. Check snel de heerlijke trailer van HOJI!

Dikke lijnen rijden en dit alles met weinig woorden. Dat is een beetje hoe Eric Hjorleifson het beste omschreven kan worden. Nu bedoelen we niet dat hij tijdens het skiën praat, maar Eric Hjorleifson is, naar zeggen, geen man van veel woorden. Als we de verhalen mogen geloven zie je ‘m dan ook niet op een bar staan in de kroeg bijvoorbeeld. Hij is er zo eentje die z’n telefoon gewoon in een hoek flikkert en er een paar weken niet naar omkijkt.

Snap je nu een beetje met wat voor type we te maken hebben? Mooi, want dan weet je ook dat hetgeen wat Eric Hjorleifson doet, dat hij daar rete goed in is. Dat blijkt nog maar eens in deze trailer van HOJI, die Matchstick Productions heeft gemaakt. Want hoe minder je weet over iemand, hoe interessanter het wordt om er iets over te maken! Uiteraard gaat HOJI niet enkel en alleen de berg op, hierin wordt hij bijgestaan door Chris Rubens, James Heim, Markus Eder, Mark Abma en nog vele anderen waardoor HOJI ook op de lijst mag met daarboven ‘een must see’.

Wanneer je meer trailers wilt zien van de aankomende films die ergens in de herfst op het grote scherm te begluren zijn, dan kan je beter even op deze blauwe tekst klikken. Daar staat namelijk de trailertrein voor je klaar, waar je alles van dit seizoen terugziet. Mis je er eentje? Let us know, want we willen ‘m zo compleet mogelijk maken! Level1, Teton Gravity Research, MSP Films en de Sound of Silence van Robin Gillon hebben zich in ieder geval al gemeld!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's