Video's - 15 april 2018   15:38 MSP Films zet Squaw Valley segment van Drop Everything online

Door:

Dames en heren, we mogen weer! Matchstick Productions gooit namelijk nog maar eens beelden van Drop Everything online!

We wilden eigenlijk in eerste instantie zeggen dat Matchstick Productions alles van de beelden van Squaw Valley online had gedropt. Alles had gedropt. Get it? Naja, dat wilden we zeggen, maar dat doen we dus niet en wel om de simpele reden dat het geen goede grap is.

Dus, door naar de dingen die ze ook wel de orde van de dag noemen want is er iemand opeens wakker geworden, hebben ze de stagiaire ontslagen omdat hij dit segment nooit online heeft gezet, of gaat MSP Films gewoon opeens uit het niets door met segmenten online zetten van Drop Everything?

Het zou een mooie combinatie van alle drie de opties kunnen zijn, maar we gaan toch wel gewoon voor nummer twee. Eh, drie bedoelen we. Of er overigens een reden achter zit weten we echt oprecht niet, maar dat we er nog maar eens aan worden herinnerd dat er beelden van MSP Films online staan die je wilt zien…

Dat is wel weer het geval! Squaw Valley is dus de plek waar het allemaal gaat gebeuren en volgens de Matchstick Productions director Scott Gaffney is het een heel bijzondere plek. “Het aantal atleten dat Squaw Valley z’n thuishaven noemt is ongelofelijk, maar tegenwoordig kent niemand meer de echte oude helden. Dat wilde ik in dit segment van Drop Everything laten zien,” en als je het aan ons vraagt dan kunnen we je vertellen dat dat zeker langs gaat komen.

“I wanted to show how badass the Becks were in the 70s, and how crazy it is that what Scot Schmidt was doing 30 years ago still stands the test of time. I wanted to give just a quick little history lesson” aldus Gaffney, check hieronder dus snel de beelden!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's