Freestyle. Video's - 8 april 2022   10:15 MUST SEE: Man jongleert tijdens een dagje skiën, neemt schansen en cliffs

Door:

Shiiiiiiit, dit willen we ook kunnen! Joe Cronquist is een ware artiest want hij jongleert zich door een hele dag skiën heen. En dat betekent dus ook al jonglerend over schansen én van cliffs af! Benieuwd naar de beelden?

Natuurlijk wil je die beelden zien want hoe vaak kom je een jonglerende kerel tegen die op ski’s schansen en cliffs meepakt?! Dat zijn toch van die dingen dat als je het hoort in de kroeg je alleen maar kan denken “yeah right, leuke teksten maar laat dat biertje nu maar even staan vriend”, toch?

Juist, en dus is het extra fijn dat we je meteen met bewijs bestoken aangezien we niet van de halve verhalen zijn. En eerlijk is eerlijk: Joe Cronquist heeft onze aandacht hoor! Mamma mia wat is dit geniaal om naar te kijken zeg. GoPro heeft voor het jongleren tijdens het skien meteen ook een naam verzonnen, namelijk skuggling. We weten niet of de term blijft hangen, maar het moet neerkomen op Skiing + juggling. Skuggling dus.

Hoe dan ook, Joe Cronquist is niet ‘even’ aan het jongleren tijdens het skiën, meerdere trickshots komen voorbij waardoor je met grote ogen naar deze video gaat kijken. Om een boom heen jongleren? Geen probleem. 360 over de schans? Geen probleem. En zo zijn er nog wel een paar voorbeelden te noemen. Wat we niet gaan doen want… Daar hebben we geen zin in.

Joe Cronquist heeft met deze inzending overigens 500 dollar gewonnen. Gewoon, omdat GoPro het zo’n geniale video vond. En geef ze eens ongelijk? Dit soort acties wil je toch juist op je scherm voorbij zien komen?

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle